Українців евакуюють з сектора Газа російські кораблі

Поділитися
Українців евакуюють з сектора Газа російські кораблі © novonews.tvnet.lv
Російські кораблі, які прибули до берегів Сектора Газа, у разі якщо почнеться наземна фаза операції, можуть евакуювати українців.

Російські кораблі, які прибули до берегів сектора Газа, у разі якщо почнеться наземна фаза операції, можуть евакуювати українців, про що заявив сказав директор Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Олег Волошин.

"Зараз кораблі нікого не евакуювали. Наскільки ми розуміємо, це буде (евакуація) тільки у випадку, якщо там почнеться наземна фаза операції", - сказав він.
"Загін кораблів Чорноморського флоту прийшов у призначений район Середземного моря, де буде чекати наказу на евакуацію російських громадян", - сказав Волошин.
За словами джерела, військові моряки відстежують ситуацію в районі конфлікту і опрацьовують варіанти можливої ​​операції з евакуації громадян Росії.
Нагадаємо, загін кораблів Чорноморського флоту Росії прибув в східну частину Середземного моря, звідки при необхідності зможе почати операцію з евакуації громадян Росії, у випадку ескалації палестино-ізраїльського конфлікту.
21 листопада набуло чинності перемир'я між Ізраїлем і палестинськими угрупованнями сектора Газа, узгоджене при американо-єгипетському посередництві. Воно базується на принципі "затишшя в обмін на затишшя". !Zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі