Україна увійшла до десятки найбільш байдужих країн світу

Поділитися
Україна увійшла до десятки найбільш байдужих країн світу © futurity.org
У рейтингу країн з найбіднішими емоціями Україна розташувалася на третьому місці, розділивши його з сусідами - Росією та Білоруссю, а також із Казахстаном, Киргизією, Мадагаскаром і Непалом.

Україна увійшла до Топ-10 найбільш «безпристрасних» або «байдужих» країн світу, жителі яких відчувають найменшу кількість емоцій - як позитивних, так і негативних.

Такі результати дослідження, проведеного соціологічним агентством Gallup у більш ніж 150 країнах світу з 2009 по 2011 роки.

В українців «емоційний показник» виявився одним з найнижчих - згідно з проведеним опитуванням, лише 38% жителів країни щодня відчувають не менше 10 різних емоцій.

- Рейтинг страждань: в Україні нещасні 23% населення

Очолив рейтинг країн з найбіднішими емоціями Сінгапур (лише 36% жителів переживають по 10 сильних емоцій на день). Далі йде Грузія (37%) і Литва (37%).
Компанію Україні з результатом у 38% склали Росія, Мадагаскар, Білорусь, Казахстан, Киргизстан і Непал.

Навпаки, найбільш емоційними країнами виявилися: Філіппіни (60%), Сальвадор (57%), Бахрейн (56%), Оман і Колумбія (по 55%), Чилі, Коста-Ріка, Канада, Гватемала, Болівія, Еквадор, Домініканська республіка, Перу, Нікарагуа і США (всі - по 54%),

Як повідомляє Gallup, під час проведення опитування соціологи цікавилися у жителів країн, чи переживають вони як мінімум 5 негативних та 5 позитивних емоцій щодня.

Негативні емоції включали в себе, зокрема, гнів, стрес, сум, фізичний біль, і неспокій. Позитивні - задоволення, радість, сміх і посмішки, почуття повноцінного відпочинку, а також позитив від навчання чи якогось цікавого заняття.

Як з'ясувалося, найбільшу кількість негативних емоцій відчувають жителі країн Близького Сходу та Північної Африки. А Латинська Америка є світовим лідером, коли справа доходить до позитивних емоцій. !zn

Читайте також:

Київ посів перше місце у туристичному рейтингу міст Європи

Українці живуть на 12-13 років менше, ніж європейці

У Рейтингу процвітання Україна розташувалася між Ботсваною і Перу

Україна посіла 100-те місце в «індексі щастя»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі