Українці переконані в своїй толерантності

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Напруженими і конфліктними міжнаціональні відносини в Україні вважають лише 14% українців, а майже половина громадян впевнені в своїй толерантності. Разом з тим, 28% вважають можливими серйозні конфлікти на міжнаціональному грунті.

Більша частина жителів України на сьогоднішній день оцінює міжнаціональні відносини в нашій країні як в цілому хороші і толерантні (44%). Про це свідчать дані опитування, проведеного донецькою компанією Research & Branding Group.

При цьому третина респондентів вважають міжнаціональні відносини в Україні наскільки хорошими, настільки і поганими (30%). В цілому напруженими і конфліктними міжнаціональні відносини в Україні вважають 14% опитаних.
Більшість жителів України вважають не можливими на сьогоднішній день серйозні конфлікти на національному грунті в нашій країні (60%), тоді як протилежної точки зору дотримується 28% опитаних.
Більшістю жителів України політика української держави у сфері міжнаціональних відносинах оцінюється на сьогоднішній день нейтрально (48%). В цілому позитивні оцінки державної політики у сфері міжнаціональних відносин в два рази перевищують в цілому негативні (25% проти 13%).
Компанія Research & Branding Group провела дослідження в період з 14 по 25 вересня. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 3114 чоловік. Очікувана середня похибка вибірки складає + -2%. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі