Українців закликали прийти на роботу перед Днем Незалежності у вишиванках

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Учасники флешмобів минулих років розповідали, що найчастіше реакцією колег на вишиванку в офісі було приємне здивування.

Громадян України закликають 23 серпня - в останній робочий день перед 21-ю річницею Незалежності України - підтримати «Вишиванкову ініціативу» і одягнути вишиванки, повідомив один з ініціаторів акції Артем Стельмашов.

«Упевнений, що одягнути вишиванку на це свято має кожен українець. Значення народних традицій особливо зростає у кризові часи. Відхід від традицій і втрата історичної національної пам'яті відкриває дорогу до маніпуляцій свідомістю громадян нашої країни. Саме традиції об'єднують людей в суспільство, а не в простий натовп», - сказав Стельмашов.

За його словами, вже п'ятий рік ініціатори заходу закликають прийти у національному вбранні не тільки на свято, але і на день раніше в офіси.

Учасники флешмобів минулих років розповідали, що найчастіше реакцією колег на вишиванку в офісі було приємне здивування. Однак всі визнають, що вдало обрана національна сорочка добре вписується не лише в атмосферу свята, але і в передсвяткові офісні умови. До того ж, на думку активістів, український національний одяг абсолютно спокійно можна комбінувати з сучасним. !zn

Читайте також:

Абсолютна більшість українців знову проголосувала б за Незалежність

День Незалежності Київ відсвяткує на роликах і з морозивом

День Незалежності відзначать салютами, але військового параду в Києві знову не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі