Вулицю Сагайдачного у Києві зроблять пішохідною

Поділитися
© ozimka.com
Генеральним планом до 2025 року передбачено зробити вулицю Сагайдачного і Контрактову площу єдиною пішохідною зоною.

Згідно з проектом нового Генерального плану Києва, вулицю Сагайдачного і Контрактову площу передбачається зробити єдиною пішохідною зоною. Про це повідомив заступник голови Подільської районної у м.Києві адміністрації з питань розвитку територій Олександр Королюк.

«Генеральним планом до 2025 року передбачено зробити вулицю Сагайдачного пішохідною. Ця вулиця переходить в Контрактову площу, тут люди зможуть відпочивати», - сказав він.

Він зазначив, що стосовно Контрактової площі, для багатьох людей слово «реконструкція» звучить, ніби прийдуть будівельники і почнуть все ламати, щось будувати. Тому я б краще використовував слово «благоустрій». «Над цим питанням ми працюємо вже більше двох років, у першу чергу - над питанням заміни інженерних мереж: тут і теплотраса, і газ, і водовідвід, і високовольтні лінії, і трамвайні розв'язки. Ми поміняли всі інженерні мережі на Андріївському узвозі, зібрали звідти дощову воду - вона тепер стікає в один колектор під Контрактовою площею. При сильних дощах він не може впоратися - а це підтоплення підвалів, комунікацій», - підкреслив він.

Королюк також повідомив, що у Подільському районі ведуться роботи і з ремонту асфальтового покриття вулиць. Зокрема, минулого року поклали новий асфальт на вулицях Введенській, частково - Ярославській, проспекті Свободи. !zn

Читайте також:

Андріївський узвіз під загрозою повного знищення

Київ, який ми втрачаємо - Стерті обличчя наших міст

Дорога моя столице... Як грабували Київ. Основні схеми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі