В Афінах демонстранти підпалили «Євробанк»

Поділитися
В Афінах маніфестанти у чорних масках здійснили підпали кінотеатру "Аттікон", відділення "Євробанку", кафе, низки магазинів. Всього у центрі міста пожежники зараз налічують 12-13 джерел загоряння.

В Афінах у неділю ввечері демонстранти підпалили кілька будівель магазинів, кафе, банк і кінотеатр, повідомляє телеканал "Россия-24".

За інформацією грецького державного телеканалу "НІ", маніфестанти у чорних масках здійснили підпали кінотеатру "Аттікон", відділення "Євробанку", кафе, низки магазинів, включаючи книжковий магазин "Елефтерудакіс", розташований у центрі міста. Пожежі вже почали гасити команди кількох пожежних машин.

Всього у центрі Афін пожежники зараз налічують 12-13 джерел загоряння.

За даними поліції, під час зіткнень в Афінах у неділю отримали поранення близько 50 осіб, у тому числі кілька поліцейських, які отримали травми від пляшок із запальною сумішшю, каміння та освітлювальних ракет. Служба швидкої допомоги повідомила, що тільки на її машинах до лікарні було доставлено 24 людини, решта звернулися по допомогу самі.

Нагадаємо, грецький уряд схвалив ще один пакет заходів бюджетної економії, прийняття яких в обмін на кредит у 130 млрд євро вимагають від Афін держави єврозони і Міжнародний валютний фонд. !
zn

Читайте також:

Уряд Греції позбувся п'ятьох членів, але затвердив заходи економії

Прем'єр Греції пообіцяв «неконтрольований хаос» у разі дефолту країни

ЄС відклав рішення щодо Греції до 15 лютого в очікуванні голосування у парламенті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі