У найближчі дні в Україні будуть дощі з мокрим снігом

Поділитися
У найближчі дні в Україні будуть дощі з мокрим снігом © news.online.ua
У найближчі дні в Україні очікується відносно тепла погода, а також опади. Середня температура повітря складе близько -3/-1 градус вночі і 1-3 градуси вдень.

За прогнозами Укргідрометцентру, у Києві завтра вночі -3/-1 градус, вдень 0-2. Дощ із мокрим снігом. У суботу також опади. Вночі -3/-1, вдень 0-2 градуси. У неділю пройде сніг. Вночі -4/-2, денна температура повітря від -4 до -2 градусів. У Київській області завтра дощ із мокрим снігом. Температура - від -3/-1 градуса вночі до 0-2 вдень. Вітер південно-західний, північно-західний, 5-10 м/с.

На сході у п'ятницю прогнозується -3/-1 градус вночі, 0-2 вдень. Дощ із мокрим снігом. У суботу вночі буде близько -3/-1 градуси, денна температура 0-2, також опади. У неділю пройде сніг. Вночі -3/-1 градус, вдень -3/-1. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

На заході завтра вночі очікується -1/+1 градус, вдень 2-4, очікується дощ. У суботу також опади. Температура вночі близько 0-2 градусів, вдень 0-2. У неділю вночі температура повітря становитиме -1/+1 градус, вдень близько -1/+1. Пройде сніг. Вітер південно-західний, північно-західний, 5-10 м/с.

У південних регіонах 4 січня від -3 до -1 градуса вночі, 1-3 градусів удень. Невеликий дощ. У суботу вночі - близько -1/+1 градус, денна температура 2-4, також опади. У неділю можливий сніг. Вночі близько -2/0 градусів, вдень -2/0. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с.

У Криму завтра 4-6 градусів вночі, 6-8 вдень. Пройде дощ. У суботу вночі 1-3, вдень 4-6 градусів. Також опади. У неділю очікується сніг. Вночі -3/-1, вдень -3/-1 градус. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -2/0 градусів, вдень 0-2, невеликий дощ із мокрим снігом. У суботу вночі -1/+1 градус, вдень 2-4 градуси, дощ із мокрим снігом. У неділю в Центральній Україні пройде сніг. Температура вночі - близько -4/-2 градусів, вдень термометри покажуть -4/-2. Вітер південно-західний, північно-західний, 5-10 м/с. !zn

Читайте також:

МНС попередило про тонкий лід і нагадало основні правила безпеки

На Різдво в Україну повернуться морози

Гідрометцентр попередив про туман і ожеледь

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі