Найближчими днями в Україні збережеться невеликий мороз

Поділитися
Найближчими днями в Україні збережеться невеликий мороз © bsn.irk.ru
Найближчої доби погоду в Україні визначатиме антициклон, що сформувався в холодному повітрі. У Києві очікується невеликий мороз.

У неділю, 30 грудня, в Україні очікується погода без опадів. Вночі, вранці подекуди туман. На дорогах, крім південної частини, ожеледиця, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер південно-західний, 3-8 м/с; вночі у південній частині північно-західний, 7-12 м/с, в Криму та Приазов'ї окремі пориви 15-18 м/с.
Температура вночі у північних, центральних та прикарпатських областях -9-14°, в Карпатах до -17°, на решті території -4-9°, на Південному березі Криму +1-3°, вдень від -4° до +1° , у Львівській, Волинській, Рівненській, Закарпатській, Івано-Франківській областях і в Криму +1-6°.
В Києві 30 грудня без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі -9-11°, вдень близько 0°.
За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 30 грудня найвища температура була +7,3 у 1987 році, найнижча -26,3 у 1895 році.
31 грудня - без істотних опадів. На дорогах, крім південної частини, ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с.
Температура повітря вночі -6-11°, на сході та в Карпатах до -15°, на півдні -3-9°, в Криму 0-5° морозу, вдень від -3° до +2°, на сході -1 -6°, на крайньому заході та півдні +3-8°.
В Києві 31 грудня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі -7-9°, вдень 0-2° морозу. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі