У Болгарії затримано двох підозрюваних спільників терориста

Поділитися
Болгарські ЗМІ повідомляють, посилаючись на поліцію, що, за планом організаторів теракту, затримані мали страхувати смертника, який підірвав туристичний автобус.

Болгарська поліція затримала ще двох підозрюваних у причетності до вибуху в аеропорту Бургаса, в результаті якого 18 липня загинуло п'ять ізраїльських туристів і водій-болгарин.

Болгарські ЗМІ повідомляють, посилаючись на поліцію, що, за планом організаторів теракту, затримані мали страхувати смертника, який підірвав туристичний автобус. Один з них повинен був замінити його у випадку невдачі першої спроби вчинити вибух, завданням іншого було вбити перших двох, якщо вони почнуть вагатися або їх заарештують перш, ніж відбудеться вибух.

Раніше болгарська влада оприлюднила відеозапис, на якому, як передбачається, видно смертника, який підірвав автобус з туристами в аеропорту Бургаса. На цьому записі зображений білошкірий довговолосий чоловік в сонцезахисних окулярах, який поводить себе абсолютно нормально. У нього був наплічник і сумка в руках.

Всього в результаті теракту загинуло сім людей (п'ятеро ізраїльтян, водій-болгарин і терорист). Понівечене тіло терориста-смертника виявили на місці події. В кишені у нього знайшли американські документи, які виявилися фальшивими. !zn

Читайте також:

Українці не постраждали в результаті теракту в Болгарії, - МЗС

Теракт в аеропорту Бургаса здійснив смертник, - МЗС Болгарії

МЗС Болгарії повідомло про шість загиблих у результаті теракту в Бургасі

Прем'єр Ізраїлю заявив про причетність Ірану до теракту в Болгарії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі