У Хмельницькій області вже тиждень не можуть розчистити дороги до 12 сіл

Поділитися
У Хмельницькій області вже тиждень не можуть розчистити дороги до 12 сіл © hellmix.ru
Жителі 12 населених пунктів Хмельницької області вже сім днів залишаються без повідомлення із зовнішнім світом через сильні снігопади.

У Хмельницькій області 12 населених пунктів вже тиждень залишаються без транспортного сполучення із зовнішнім світом через негоду.

"В окремі села шести районів області транспорт рухатися не може, і люди більше тижня залишаються без повідомлення. Найгірша ситуація в Хмельницькому районі - там 6 сіл не мають розчищених доріг", - повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Вадим Гавришко на колегії обласної адміністрації.

За словами Гавришко, приватні перевізники відмовляються відновлювати автобусні маршрути, поки відповідні служби не розчистять проїжджу частину.

У зв'язку з цим чиновник закликав підрозділи МНС, облавтодор і голів РДА на період новорічних свят створити оперативні штаби з цілодобовою роботою, а також забезпечити доставку в населені пункти продуктів першої необхідності.

Протягом останнього тижня проїзд по багатьом дорогам України був ускладнений у зв'язку з сильними снігопадами. На розчищення були кинуті більше 14 тисяч чоловік і більше трьох тисяч одиниць техніки. Проїзд на трасах державного значення станом на 25 грудня забезпечений, проте в ряді областей залишаються труднощі в проїзді районними дорогами. !zn


Читайте також:

В очікуванні відлиги в Києві готуються прибирати сніг на газони і латати ями на дорогах

Азаров закликав українців не «скиглити», а брати в руки лопати і прибирати сніг

Снігопад викликав у Києві транспортний колапс: затори паралізували місто

На Буковині через снігопади 16 сіл відрізані від зовнішнього світу майже тиждень

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі