У червні на українців чекають додаткові вихідні

Поділитися
© erdely.ma
У червні завдяки двом святам, церковному та державному, українці на початку місяця отримають триденний вік-енд, а в кінці відпочиватимуть чотири дні.

В наступному місяці співробітників підприємств і організацій, де встановлено п'ятиденний робочий тиждень, очікують два додаткових вихідних. А в містах, що приймають Євро-2012, місцева влада рекомендує працедавцям влаштувати вихідні ще й у дні проведення матчів.

У неділю, 3 червня, через п'ятдесят днів після Великодня, відзначається одне з найбільших православних свят - День святої Трійці. Оскільки святкування припадає на неділю, то наступний за Трійцею понеділок, 4 червня, також буде вихідним.

28 червня в Україні відзначається День Конституції. Оскільки цього року святкування припадає на четвер, Кабмін рекомендував керівникам підприємств і організацій для більш раціонального використання робочого часу наступний день, 29 червня, також зробити вихідним. Таким чином, завдяки Дню Конституції українці зможуть відпочити чотири дні поспіль. Однак відпрацювати 29 червня доведеться вже потім, в суботу, 7 липня.

Крім того, Київська міська рада рекомендувала оголосити вихідними дні проведення матчів Євро-2012 у столиці - 11, 15 і 19 червня (випадають на робочі дні). Львівська міська рада також рекомендувала оголосити вихідним 13 червня, день проведення матчу у Львові, щоб уболівальники змогли подивитися футбол. !zn

Читайте також:

Португалія для боротьби з кризою скоротила число свят у році

В Україні 2014-й оголошено Роком Тараса Шевченка

Чоловіки готові витратити 8 березня на подарунки в 1,5 рази більше, ніж очікують жінки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі