У Києві та Київській області оголошено штормове попередження

Поділитися
© Steve-h, flickr.com
Український гідрометеорологічний центр при Міністерстві надзвичайних ситуацій оголосив на 23 серпня штормове попередження.

У Києві та Київській області оголошено штормове попередження на 23 серпня. Зокрема, в Карпатах місцями пройдуть сильні дощі. У західних, північних, а вдень і в більшості східних, центральних областей та в Одеській області місцями можливі грози, в окремих районах град, шквали та пориви вітру 15-20 м/с.

За прогнозами МНС, в Україні у третій декаді серпня очікується повернення спеки і пожежної небезпеки.

Нагадаємо, штормове попередження по всій території України було оголошено і вчора.

За прогнозами Укргідрометцентру, в Україну на поточному тижні повернеться спекотна погода, а з 25 серпня знову пройдуть дощі. Інтенсивні опади слід очікувати впродовж 25 і 26 серпня, коли активний і широкий атмосферний фронт прийде до нас з Центральної Європи. Тут можливі сильні опади у західних, північних і частини центральних областей України. 27 серпня цей атмосферний фронт зменшить свою активність, переміститься на лівобережну частину України і дасть невеликі і переважно помірні дощі.

Спека у країну прийшла на минулих вихідних після декількох днів безперервних дощів, а також оголошення місцями штормового попередження. Нагадаємо, 13 серпня ц.р. у Києві в результаті безперервного дощу затопило деякі вулиці. 14 серпня ц.р. у Криму в Форосі над морем пронеслися чотири смерчі. Тієї ж ночі через негоду було знеструмлено 345 населених пунктів у 10 областях України.

У Києві та Київській області оголошено штормове попередження на 23 серпня. Про це повідомляє прес-служба МНС. У Київській області і в Києві найближчим часом грози, місцями шквали 15-20 м/с. Погода збережеться до кінця доби. !zn

Читайте також:

В Україні потеплішає до +33 і підуть дощі

На День Незалежності в Україні буде тепло і сухо

Західна Європа пережила аномальну спеку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі