У Києві через анонімне повідомлення про закладення вибухівки на залізничному вокзалі евакуйовано більше тисячі людей

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Увечері 26 вересня невідомий повідомив у міліцію про нібито мінування вокзалу станції "Київ-Пасажирський", найближчим часом перевірка завершиться, а вокзал відновить свою роботу.
У Києві через анонімне повідомлення про закладення вибухівки на Центральному залізничному вокзалі евакуйовано більше 1200 пасажирів і персоналу вокзалу. Про це повідомили в київській міліції.
Як зазначили правоохоронці, невідомий чоловік сьогодні о 21.05 по лінії «102» направив повідомленні про закладення вибухівки на Центральному залізничному вокзалі в Києві. Внаслідок чого для перевірки отриманої інформації була проведена евакуація 1150 пасажирів і 75 працівників залізничної станції.
У міліції зазначили, що одразу після отримання інформації на місце прибули слідчо-оперативні та вибухо-технічні групи МВС.
При цьому в міліції зазначили, що рух поїздів через станцію не припинявся і, як очікується, менш ніж через півгодини вокзал запрацює у звичному режимі.
Встановленням особи, що дзвонила, займаються відповідні органи, додали в міліції. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі