У Києві визначили місця під паркінги на Євро-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Київська міська державна адміністрація (КМДА) визначили місця паркування транспортних засобів під час проведення в Києві фінальних матчів чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Згідно з повідомленням КМДА, вимогами УЄФА передбачено забезпечення паркувальних місць для різних цільових груп у зоні 5-20 хвилинної пішохідної доступності до стадіону.
Зокрема, паркування 2,912 тис. легкових автомобілів повинен забезпечити НСК "Олімпійський" на території своїх функціональних зон, а також паркування 704 автобусів, з яких місця для 520 автобусів повинна забезпечити КМДА і 184 місця - стадіон.
У повідомленні КМДА наголошується, що паркувальні місця для автобусів будуть розміщені по вул.Горького (200 місць), вул.Мечнікова (106), бул.Лесі Українки (160), вул.Щорса (60).
Крім того, з власниками паркінгів, що розташовані в зоні стадіону, укладено договори про взаєморозуміння в питанні використання їх машиномісць для стоянки транспортних засобів вболівальників у день проведення матчів.
Нагадаємо, раніше столична влада заявила, що до Євро-2012 з центру Києва приберуть маршрутки і побудують нові місця для паркування для приватного транспорту.
За матеріалами: Інтерфакс-Україна
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі