У Києві відкрили розв'язку біля станції метро «Дніпро»

Поділитися
Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров відкрив транспортну розв'язку біля станції метро «Дніпро». Раніше відкриття розв'язки планували 22 серпня, проте його було перенесено.

Вартість будівництва естакади біля станції метро «Дніпро» становила 85 млн грн. Транспортну розв'язку на Поштовій площі в Києві буде побудовано за 4-5 місяців. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у ході ознайомлення з благоустроєм площі Лесі Українки.

У ході заходу він відкрив фонтан, який, за його словами, спроектовано, але він ніколи не працював.

«Ось ми зараз домовилися c головою КМДА Олександром Поповим, що з мосту метро відразу ж переходимо на Поштову площу. З Троєщини дуже складно виїжджати. Десь за 4-5 місяців зробимо розв'язку, на Парковій алеї, буде на набережній суцільний рух. І звичайно треба зайнятися Подільським мостом, тому, що потрібно на Троєщину метро тягнути. А поки не запущений міст, метро не можна будувати», - заявив прем'єр-міністр.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі