У Києві парад на День Незалежності замінять виступом військових оркестрів

Поділитися
© molbuk.ua
У цьому році у День незалежності ані військового параду, ані маніфестацій військовослужбовців очікувати не варто. Замість цього у Міністерстві оборони обіцяють влаштувати киянам та гостям столиці "свято духової музики".

У Міністерстві оборони повідомляють, що у День Незалежності в різних районах Києва виступлять оркестри Збройних сил. У той же час, в цьому році у День незалежності ані військового параду, ані маніфестацій військовослужбовців очікувати не варто.

«З нагоди святкування Дня державного прапора та 21-ї річниці незалежності України військові музиканти оркестрів ВСУ подарують киянам та гостям столиці свято духової музики на відкритих майданчиках міста Києва», - повідомляє прес-служба оборонного відомства.

Зокрема, 24 серпня з 18 до 20 години військові оркестри виступатимуть у Маріїнському парку, в парку імені Пушкіна і парку Шевченка.

- День Незалежності відзначать салютами, але військового параду в Києві знову не буде

Також духову музику можна буде почути в парку імені Островського 23 та 24 серпня з 12 до 14 години, у Наводницькому парку - у ці ж дні з 16 до 18 години, а в парку «Нивки» - в День Незалежності з 12 до 14 години дня .

Будуть виступи військових музикантів і в Національному виставковому центрі, а також в Центральному ботанічному саду імені Гришка. «У репертуарі, підготовленому для виступів - попурі з українських національних мелодій, аранжування національних естрадних пісень, військові та козацькі марші, композиції з пісень часів Великої Вітчизняної війни та шоу-дефіле», - розповіли у прес-службі Міноборони.

Нагадаємо, що у 2011 році влада мала намір провести у Києві військовий парад на День Незалежності 24 серпня. Михайло Єжель, який очолював міністерство оборони, вимагав на його організацію 320 млн грн. Однак у липні Янукович скасував військовий парад.

Читайте також:

Київ витратить на святкування Дня незалежності України 2-3 млн грн

День Незалежності Київ відсвяткує на роликах і з морозивом

Українців закликали прийти на роботу перед Днем Незалежності у вишиванках

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі