У Києві побудують найбільше у світі колесо огляду

Поділитися
© sport.segodnya.ua
Столична влада розглядає можливість будівництва в Києві найбільшого у світі колеса огляду. Вже почали надходити пропозиції до КМДА про розробку даної конструкції за новітніми технологіями - без шпиць.

Київ розглядає можливість будівництва великого колеса огляду, повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

"Нас цікавить питання будівництва колеса огляду. Ми нещодавно обговорювали питання про те, якого діаметру можна було б його поставити, і вирішили, що воно має бути найбільшим у світі", - сказав він під час прямої телефонної лінії в понеділок в Києві.

У ході прямої лінії О.Попову надійшов дзвінок від українця, який проживає у США, з пропозицією, щоб його компанія розробила для Києва колесо огляду за новітніми технологіями без шпиць. Глава КМДА проявив інтерес до цього питання і запропонував надати креслення в його адміністрацію.

Нагадаємо, 18 травня міська влада оголосила конкурс із залучення інвестора для встановлення атракціону «Колесо огляду». Відповідне розпорядження, підписане головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим, передбачає облаштування атракціону біля Музею води на території Центрального парку культури і відпочинку. !zn

Читайте також:

В Україні півтисячі атракціонів визнані небезпечними

Атракціони, відкриті на Майдані, визнали небезпечними і закрили

У Шанхаї побудують «Діснейленд» за 3,6 млрд доларів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі