У Києві з'являться перші безкоштовні точки доступу до Інтернету

Поділитися
© pramodwaikar.com
27 травня на майдані Незалежності та на Хрещатику в експериментальному режимі з'являться перші безкоштовні точки доступу до інтернету за допомогою Wi-Fi. На постійній основі столичний Wi-Fi запрацює з 1 червня. У КМДА обіцяють накрити безкоштовним бездротовим інтернетом весь центр та інші райони столиці.

27 травня на майдані Незалежності та на Хрещатику з'являться перші безкоштовні точки доступу до інтернету за допомогою Wi-Fi.

Для організації даного проекту КМДА залучила спонсорів, тому поки не ясно, чи доведеться користувачеві «платити» за інтернет переглядом реклами. Хоча в іншому, підключення обіцяють зробити безкоштовним на постійній основі.

На першому етапі обіцяно накрити безкоштовним Wi-Fi популярні в Києві парки і вулиці. У їх число увійшли: площа Івана Франка, Пейзажна алея, Маріїнський парк, Контрактова площа та парк Тараса Шевченка.

«Ми зараз реалізуємо перший етап проекту і вул. Червоноармійська і Хрещатик будуть мати безкоштовну систему Wi-Fi », - повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Необхідні технічні роботи проведені за рахунок спонсора. На початковій стадії в проект інвестували близько двох мільйонів гривень.

27 травня відбудеться експеримент системи. На постійній основі столичний Wi-Fi запрацює вже з 1 червня. Після завершення Євро-2012 бездротовий інтернет не зникне, а навпаки - пошириться і на інші райони столиці.

Другий етап - Оболонська набережна, Русанівський парк і парк Позняки. Третя стадія - парк КПІ, сквер Маяковського, парк Кіото і ВДНХ. Поки що не відомо, яка буде швидкість доступу. ! Zn

Читайте також:

Київська влада обіцяє безкоштовний Wi-Fi навіть після Євро-2012


Журналісти прокотилися на Hyundai: Поїзд хитає, Wi-Fi не працює, шумоізоляція низька

Нова технологія дозволяє знайти будь-який смартфон з Wi-Fi навіть в приміщенні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі