У Києві вбили суддю Шевченківського райсуду

Поділитися
© forum.md
У Києві ввечері, 21 березня, у під'їзді свого будинку на вул.Голосіївська було вбито суддю Шевченківського районного суду Сергія Зубкова.

Як повідомив прес-офіцер Голосіївського райвідділу Юлія Мусташ, про подію повідомили мешканці будинку, які виявили тіло. «До нас виклик надійшов о 18:15. Зараз на місці події працюють співробітники нашого райуправління», - сказала вона.

У свою чергу начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві Володимир Поліщук, повідомив, що потерпілому було нанесено «кілька ножових і одне вогнепальне поранення».

У Зубкова були тільки ключі від квартири. «Портфеля, грошей, інших цінностей не виявилося. Кілера поки не затримано, немає підозрюваних і свідків події. Мешканці будинку кажуть, що нікого з незнайомих до НП не бачили.

За фактом порушено кримінальну справу. Серед основних версій - замовлене вбивство, пов'язане з виконанням професійних обов'язків, з особистої неприязні і побутова. Розглядаються також версії нападу з метою пограбування і випадкового вбивства (Зубкова могли переплутати з кимось іншим).

Колеги про вбитого відгукуються виключно позитивно, відзначаючи, що це була порядна, врівноважена людина, і не скнара. За словами одного з працівників суду, Зубков допрацьовував останні дні, готуючись перейти в Апеляційний госпсуд Києва. «Знаю його як досвідченого суддю, який вів переважно цивільні справи, - сказав один із керівників Шевченківського райуправління міліції. - Хто і за що з ним так жорстоко розправився? Можливо, все-таки помста когось з ображених?».

На причетність до злочину вже перевіряється киянин, який розмістив в інтернеті гнівний лист на адресу судді, який нібито незаконно виселив його з квартири, вирішивши суперечку на користь комерційної структури. Зубков вів також справи щодо скандального будівництва на Гончара і низку інших, пише газета.

За матеріалами Сегодня, ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі