У КНДР з міномета розстріляли заступника міністра оборони за те, що не тужив за Кім Чен Іром

Поділитися
© st.free-lance.ru
У КНДР з міномета розстріляли заступника міністра оборони за те, що він не сумував разом з усім народом за померлим Кім Чен Іром, а «пив і гуляв». За версією південнокорейської преси такий екзотичний вид страти був обраний за розпорядженням нового «великого керівника» корейського народу для того, щоб від зрадника не залишилося навіть мокрого місця.

Влада КНДР стратила заступника міністра народних збройних сил за те, що він замість того, щоб сумувати разом з усім народом під час офіційної скорботи за померлим торік лідером країни Кім Чен Іром, "пив і гуляв", стверджують південнокорейські журналісти. За їхніми даними, Кім Чхоль був узятий під варту на початку цього року за особистим наказом головнокомандуючого і наступника померлого вождя Кім Чен Ина.

За версією південнокорейської преси, заступника міністра нібито розстріляли з міномета, пише британська газета The Telegraph. Такий екзотичний вид страти був обраний за розпорядженням нового "великого керівника" корейського народу - для того, щоб від зрадника не залишилося навіть мокрого місця, лякають всезнаючі сеульські журналісти.

- Телебачення КНДР показало птахів, що «оплакують» Кім Чен Іра (відео)

Страта високопоставленого військового стала черговим етапом чищення в армії і партії, що проводиться Кім Чен Ином, який бачить загрозу своєму режиму від старих членів уряду, пише преса. Згідно з даними розвідки, наданими журналістам членом південнокорейського комітету закордонних справ і торгівлі Юн Санг Хеном, жертвами репресій у КНДР в цьому році вже стали 14 старших посадових осіб. Багато хто був зміщений зі своїх постів, не завоювавши прихильність молодого лідера.

На думку аналітиків, щоб в корені присікти будь-яку критику і спробу заколоту, Кім Чен Ин вирішив діяти на випередження, влаштувавши чистку серед неблагонадійних керівників. Коли він зайняв посаду північнокорейського лідера після смерті батька, почали зникати високопоставлені офіцери, розповіло джерело південнокорейської газети Chosun Ilbo. За деякими відомостями, заарештовані або страчені десятки офіцерів.

- Північнокорейська школярка ціною життя врятувала портрети лідерів КНДР

Крім того, за словами джерел, Кім Чен Ин нібито наказав своїм соратникам використовувати як привід негідну поведінку під час трауру за батьком для усунення своїх потенційних супротивників.

За даними південнокорейської преси, з моменту оголошення наступником вождя у вересні 2010 року Кім Чен Ин доклав руку до звільнення щонайменше 31 високопоставленого чиновника. !zn

Читайте також:

КНДР пригрозила «нещадним військовим ударом» Південній Кореї за пропагандистські листівки

Кім Чен Ин наказав армії підвищити боєготовність на тлі «агресивних дій противника»

Дружина Кім Чен Ина виявилася шпигункою, у них є 3-річний син - розвідка

Кім Чен Ин отримав звання маршала

Покійного Кім Чен Іра обрали вічним генеральним секретарем

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі