У Криму через морози закривають школи

Поділитися
© weekend.od.ua
У Криму в зв'язку з морозами закрили школи в Ялті і Армянську, а також шести районах півострова. Попередньо, школярів відправили на канікули до 3 лютого.

В Автономній Республіці Крим у зв'язку з похолоданням призупинено навчання в школах Армянська, Ялти, Роздольненського, Білогірського, Кіровського, Червоногвардійського, Нижньогірського, Чорноморського районів, а також у Молодіжненській загальноосвітній школі Сімферопольського району.

"До третього лютого через морози всі перераховані школи на позапланових канікулах", - повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим.

Школи в п'яти районах закриваються повністю, а в Чорноморському районі - лише молодші класи. З 31 січня закриються школи Красногвардійського, Чорноморського району і міста Армянська.

"Також, найпевніше, з завтрашнього дня на канікули підуть школи Ялти. З 1 лютого на карантин йдуть школи Нижньогірського району. Усі школи цих районів будуть закриті до третього лютого", - відзначили в прес-службі.

Крім того, на карантин відправлено учніів Плодовської школи Бахчисарайського району та Молодіжненської школи № 2 Сімферопольського району, будівлю якої було пошкоджено буревієм.

Одночасно в Ялті триває снігопад і ожеледиця зберігається - висота снігу в місті становить 18 см. !zn

Читайте також:

У Запорізькій області закрили через мороз майже 90 шкіл

З 30 січня школярів відправлять на позапланові канікули

Гідрометцентр: Морози до 35° протримаються в Україні ще 10 днів


В Україні від морозів вже померло 18 людей

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі