У Криму повісилася внучка Мустафи Джемілєва

Поділитися
© sharetravel.com.ua
Десятирічна внучка Джемілєва хотіла налякати батьків, які не взяли її з собою на море. Даний вчинок дитини обернувся трагедією.

У Щебетовці (Феодосійський регіон, Крим) вночі 13 серпня 10-річна дівчинка вчинила самогубство. Про це повідомила прес-служба Головного управління МНС у Криму. Дівчинка 2002 р.н. була знайдена повішеною у сараї біля будинку батьків. Лікарями швидкої допомоги була констатована смерть.

За фактом загибелі дитини порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років.

Проводиться розслідування, обставини події уточнюються.

Повідомляється, що дівчинка була онучкою глави Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомила його прес-секретар Лейла Муслімова.

«В результаті нещасного випадку померла 10-річна онука голови меджлісу кримсько-татарського народу Джаніке Амет к'изи Абдулджелілова. Дівчинка вирішила налякати батьків. Вони поїхали на море, а її не взяли, тому що в морі був викид і температура води знизилася. Мама попросила її посидіти вдома і почитати книжки. Дівчинка, мабуть, вирішила налякати батьків, але це обернулося трагедією. Дівчинка була дуже відважною», - йдеться в повідомленні Муслімова. Вона також повідомляє, що дитину поховають сьогодні. !zn

Читайте також:

Джемілєв не має наміру завершувати свою політичну кар'єру


Джемілєв надав «аналітику СБУ» з висновками про небезпеку Меджлісу (документ)

Джемілєв: Завдання з плану ФСБ з розколу кримських татар збігаються з цілями СБУ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі