У міліції відмовилися розслідувати їзду регіонала Лук'янова зі швидкістю 240 км/год

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У міліції сумніваються, що Лук'янов їздив зі швидкістю 240 км/год. Сам регіонал стверджує, що це далеко не межа і що він розганявся до 310 км/год

У міліції не бачать підстав перевіряти інформацію, оприлюднену народним депутатом від Партії регіонів Владиславом Лук'яновим, про те, що він, перевищуючи всі допустимі норми швидкості, за 2 години 40 хвилин доїхав з Києва до Одеси.

Як зазначили в Міністерстві внутрішніх справ України, по-перше, підстав для кримінального переслідування в цьому вчинку немає, оскільки перевищення швидкості та порушення правил дорожнього руху тягне за собою адміністративну відповідальність.

По-друге, додали в МВС, є певні сумніви, що викладена навіть з фотографіями інформація від депутата відповідає дійсності, оскільки працівниками ДАІ, як відомо на даний час, не зафіксовано будь-яких порушень.

Крім того, як зазначили в МВС, оскільки Лук'янов є народним депутатом, то ним повинна займатися Генеральна прокуратура.

Раніше Лук'янов на своїй сторінці в Facebook написав: «Порадувала дорога до Одеси, 2:40 і на місці». При цьому він також виклав фото зі своїм зображенням за кермом автомобіля Audi A8, на спідометрі якого зафіксована швидкість 241 км/год.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE

Крім того, Лук'янов повідомив в інтерв'ю «Українській правді», що їздив по Бориспільській трасі зі швидкістю 310 км/год.

На даний момент в Україні максимально дозволена швидкість - 130 км/год. Їхати на такій швидкості можна тільки по Бориспільській трасі від Києва до аеропорту «Бориспіль». На Одеській трасі обмеження швидкості складає 110 км/год. !zn

Читайте також:

Депутата парламенту Литви позбавили недоторканності через перевищення швидкості

Лук'янов розповів, за що побили «бютівців» у Раді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі