До Москви стягують додаткові сили поліції

Поділитися
© st.free-lance.ru
МВС Росії залучає додаткові сили поліції. Таке рішення було ухвалено у зв'язку з тим, що 5 березня і в наступні дні у Москві заплановано проведення значної кількості мітингів та інших узгоджених масових акцій.

До Москви перекидають додаткові сили поліції у зв'язку з мітингами. Про це повідомили у прес-центрі МВС Росії.

«У зв'язку з тим, що 5 березня і у наступні дні у Москві заплановано проведення значної кількості мітингів та інших узгоджених масових акцій, з метою надання допомоги у встановленні громадської безпеки співробітникам поліції Московського гарнізону керівництвом МВС Росії прийнято рішення про залучення додаткової кількості особового складу. Для цього до столиці прибудуть 6300 співробітників із найближчих регіонів Центрального федерального округу», - йдеться у повідомленні.

У той же час, російський політичний і опозиційний діяч Ілля Яшин у своєму блозі написав, що організаторів сьогоднішнього мітингу опозиції у Москві викликають до прокуратури.

«Щойно мені на мобільний подзвонили з УВС ЦАО Москви. Чоловік представився заступником начальника УВС, підполковником Сорокіним. Сказав, що телефонує за дорученням прокуратури. Вимагав, щоб я приїхав до 9 ранку для «бесіди з приводу мітингу на Пушкінській площі», - зазначив він.

За його словами, він відмовився прибути без офіційної повістки.

Нагадаємо, 5 березня з 19:00 до 21:00 за московським часом у Москві на Пушкінській площі відбудеться мітинг опозиції «За чесні вибори» з заявленою кількістю учасників до 10 тис. осіб. Мітинг узгоджений з Урядом Москви. У разі переповнення площі, співробітники поліції будуть перекривати рух транспорту на Тверській вулиці.

Раніше опозиція заявляла про те, що має намір розбити наметові містечка на головних площах Москви. На що влада завила, що поліція не допустить проведення несанкціонованих акцій. !zn

Читайте також:

Влада Москви не проти мітингів, але «майдану» не допустить

У Москві більше 100 тисяч осіб вийшли на мітинг на підтримку Путіна

Російська опозиція імпортує український досвід: 5 березня на Красній площі може з'явитися "свій майдан"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі