У МВС наполягають на тому, що охоронець, який вижив, впізнав у Мазурку «караванського стрільця»

Поділитися
У МВС наполягають на тому, що охоронець, який вижив, впізнав у Мазурку «караванського стрільця»
Начальник Головного слідчого управління Василь Фаринник заявив, що охоронцю ТРК «Караван», який вижив, не пред'являли для упізнання труп Ярослава Мазурка тому, що це не входило у план слідчих дій. За його словами, поранений охоронець упізнав на фото «караванського стрільця».

У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили, що не пред'являли тіло покійного Ярослава Мазурка, підозрюваного в розстрілі охоронців київського ТРЦ «Караван», на упізнання єдиному охоронцю, що вижив, Павлу Феденкову. Про це 28 листопада на брифінгу в Києві повідомив начальник Головного слідчого управління Василь Фаринник.

«Труп Мазурка на упізнання охоронцеві не пред'являвся, оскільки це не входило в план слідчих дій. Процедура упізнання проводилася тільки з родичами», - заявив Фаринник.

Він підкреслив, що поранений охоронець упізнав Мазурка за фото.

Раніше повідомлялося про те, що охоронець, який вижив у стрільбі, не впізнав в Мазурку того, хто стріляв в охоронців «Каравану».

Нагадаємо, що 26 вересня у столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок.

7 листопада неподалік від станції метро «Сирець» у Києві виявили мертвим чоловіка, схожого на Мазурка. При ньому був знайдений паспорт, виданий на його ім'я. За даними міліції, причиною смерті стало вогнепальне поранення в область скроні. Офіційна версія - самогубство.

26 листопада міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що МВС має усіма доказами того, що підозрюваний у вбивстві охоронців «Каравану» Ярослав Мазурок, застрелився. !zn

Читайте також:

Охоронець, що вижив, не впізнав у Мазурку «караванського стрільця»

У МВС немає причин сумніватися у самогубстві Мазурка

Мати Мазурка не впізнала його на похороні: «Це не мій син»

Київська міліція оприлюднила ФОТО загиблого Мазурка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі