У МВС впевнені на 100%, що стрілець із «Каравану» - Мазурок

Поділитися
© 24tv.ua
Підозрюваного у вбивстві охоронців із ТРЦ «Караван» шукають тільки на території України. За словами міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, в тому, що злочин скоїв Ярослав Мазурок, немає ніякого сумніву.

Міліція продовжує пошуки Ярослава Мазурка по всій території України. Про це розповів сьогодні журналістам міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

Захарченко запевнив, що у МВС є повна впевненість, що злочин у «Каравані» скоїв саме Мазурок. «Пам'ятаєте, я першу заяву робив, що у нас є підозрюваний і ми проводимо низку експертиз, в тому числі експертизу ДНК, експертизу за відбитками пальців та інші. Після їхнього проведення, експерти зробили висновки стовідсоткові, що це саме та людина», - сказав він.

Міністр уточнив, що біологічний матеріал для експертизи ДНК був узятий на місці події і зіставлений з ДНК родичів.

У той же час, Захарченко запевнив, що правоохоронці не чинять ніякого тиску на родичів. «У зв'язку з чим ми будемо їх переслідувати? Правоохоронні органи ніякого тиску не чинять на родичів. Вони були допитані відповідно до закону», - сказав він.

Разом з тим, міністр не підтвердив інформацію, що Мазурок залишив територію України, він уточнив, що розшук проводиться по території нашої країни. «У цілому по державі оголошено розшук. Якщо у нас буде інформація, що ця людина зникла і виїхала в іншу державу, він буде оголошений через Інтерпол в міждержавний розшук», - сказав Захарченко.

Раніше повідомлялося про те, що міліція визначила особу підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в київському ТРЦ «Караван».

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувача, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця. !zn

Читайте також:

Правоохоронці не виключають, що «Караванський стрілець» ховається на покинутій дачі під Києвом

Глава МВС порадив «Караванському стрільцю» прийти і здатися

Міліція оприлюднила нове ФОТО стрільця з «Каравану»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі