У новорічну ніч київські таксисти піднімуть ціни мінімум в два рази

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Офіційні перевізники піднімуть тарифи на таксі приблизно в два рази, нелегальні таксисти - у 3-5 разів. Мотивувати водія в новорічну ніч можна тільки грошима.

Усім охочимскористатися послугами таксі в новорічну ніч слід бути готовими заплатити набагато вищу ціну, впевнений глава «Української таксомоторної асоціації» Андрій Антонюк.

«У той час, коли всі відпочивають, а перевізники працюють, високий тариф на перевезення є справедливим. Адже зрозуміло, що він не може бути таким, як влітку, оскільки ні таксисти не виїдуть на маршрути, ні пасажири не дочекаються потрібного авто. В результаті задоволеним не буде ніхто», - сказав експерт.

Він зазначив, що законом не заборонено перевізникам піднімати тарифи, однак зауважив, що коли офіційні перевізники будуть помірними у піднятті тарифу, то нелегальні перевізники можуть підняти ціни в 3-5 разів.

У той же час, директор однієї з київських служб таксі підтвердив, що тарифи будуть підніматися. «Ми думаємо над тим, щоб встановити подвійний тариф, інакше, як підняттям тарифів, водія неможливо мотивувати виїхати в цей час на роботу. Вони в такому випадку будуть таксувати самостійно, встановлюючи тарифи, які самі забажають. А це може бути в три і більше разів», - сказав він.

При цьому в службі додали, що практика підвищення тарифів на проїзд таксі в новорічну ніч існує в Києві вже більше 7 років, як дозвіл на це дав тодішній мер Києва.

Читайте також:

Українці за свята викинуть у сміттєвий ящик продуктів на 1 млрд грн

Дієтологи розповіли, як зняти новорічне похмілля

Янукович відсвяткує Новий рік у колі сім'ї

В Україні з 25 грудня значно потеплішає, але на Новий рік дощу не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі