У відключенні телеканалу ТВі звинуватили опозиціонерів-диверсантів

Поділитися
© ZN.UA
У відключенні телеканалу ТВі звинуватили опозиціонерів-диверсантів.

Причиною відключення телеканалу ТВі з кабельних мереж торгової марки «Тріолан» могла бути диверсія, допускає президент ТМ «Тріолан» Роман Сальников.

«20 липня 2012 року стався казус в мережі компанії «Тріолан» у 10 містах України: був відключений сигнал каналу ТВі. На сьогоднішній день, на мою думку, правильною версією є технічне відключення телеканалу, тобто, він був відключений інженерами, які працювали на станції нашої компанії», - сказав він на прес-конференції в середу, 5 вересня.

За словами Сальникова, в даний час проходить розгляд з працівниками «Тріолан», що чергували у той день, а також з їхніми керівниками. Всі документи передані правоохоронним органам.

«Мені відомо, що канал відключений через технічну несправність. У той же час у зв'язку з сюжетами, які показував ТВі, мені здається, тут замішана політична складова. Телеканал міг бути відключений його ж представниками або опозиційними структурами. Швидше за все, це була диверсія», - сказав Сальников.

За його словами, напередодні парламентських виборів існує єдина основна складова - втручання чужих технічних фахівців, які підкупили співробітників «Тріолан» з метою проникнути в мережу.

Як повідомлялося, телеканал ТВі 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки «Тріолан», внаслідок чого можливості дивитися його передачі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з «тиском, здійснюваним на телеканал». !zn

Читайте також:

У Донецьку зник опозиційний телеканал ТВі

Острівці в океані брехні

Кабельний оператор замінив у пакетній послузі ТВі телеканалом Нацбанку

ТВі витісняють із ефіру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі