У понеділок Україну накриють морози до -20°

Поділитися
© _ankor's, flickr.com
До кінця доби і протягом 17 грудня в Україні очікується погіршення погодних умов: сильні пориви вітру та хуртовини. Вночі до -23° морозу, вдень -9-14°.

У понеділок, 17 грудня на Правобережжі йтиме сніг, мокрий сніг (на Закарпатті, у Львівській та Одеській областях - з дощем), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини. На решті території погода без істотних опадів. На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, у південній частині та в Приазов'ї місцями 25-30 м/с.

Температура в східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській і Дніпропетровській областях вночі -15-20°, в Луганській області до -23° морозу, вдень -9-14° морозу. У більшості західних областей, на Одещині та в Криму протягом доби від -4° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та півдні Криму до 6° тепла.

Нна решті території вночі 9-14° морозу, вдень 5-10° морозу.

У Києві та області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура в області вночі 9-14°, вдень 5-10° морозу. У Києві температура вночі 11-13°, вдень 8-10° морозу. !zn

Читайте також:

В Україну прийде холодне повітря з Арктики


На вихідних Україну очікує подальше зниження температури

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі