У Сирії під час вибухів загинули 40 осіб

Поділитися
© carmelit.co.il
У сирійській столиці Дамаску вибухнули начинені вибухівкою автомобілі, припарковані біля будинків спецслужб. Загинули більше 40 людей, не менше 170 отримали поранення.

Два потужні вибухи прогриміли у четвер в сирійській столиці Дамаску. За інформацією державного телебачення, загинули понад 40 осіб, не менше 170 отримали поранення.

За попередніми даними, вибухнули начинені вибухівкою автомобілі, припарковані біля будинків спецслужб в районі аль-Каззаз. В результаті вибухів два основні будівлі спецслужб зруйновані.

На місце трагедії прибув глава групи спостерігачів ООН у Сирії генерал-майор норвезької армії Роберт Муд.

Перший вибух пролунав о 8 ранку за місцевим часом, коли службовці прямували на роботу, а школярі - на навчання. За ним послідував другий, більш потужний. На місці утворилася глибока воронка. За словами очевидців, за вибухами послідувала стрілянина.

До місця вибухів прямують машини швидкої допомоги, район події перекритий співробітниками силових структур. Воронка від одного з вибухів досягає 3 метрів у глибину.

В середу ще дві бомби були підірвані у Сирії на шляху проходження колони зі спостерігачами та журналістами в місто Деріа на південному заході країни. !zn

Читайте також:

Вперше за 50 років в Сирії почалися багатопартійні вибори

США вірять у план Аннана щодо Сирії, але готують власні санкції

Дніпропетровські терористи висували вимоги «нефінансового характеру»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі