В Україні знову похолоднішає до -30

Поділитися
За даними Гідрометцентру, з 11 по 13 лютого у північних, західних і центральних областях країни очікується зниження мінімальної температури до -30.

Український гідрометеорологічний центр прогнозує зниження температури до -30 градусів 11-13 лютого. Про це на прес-конференції повідомив начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда.

«З 11 по 13 лютого у північних, західних і центральних областях очікується практично повторення тієї ситуації, яка була протягом 1-3 лютого, тобто зниження мінімальної температури до -27...-30, місцями можливо навіть трохи нижче градусів, і денної температури до -15...-20 градусів», - сказав він.

При цьому він підкреслив, що морози посиляться 7-8 лютого і найбільш відчутним це посилення буде у східних областях: вночі -23...-28, а вдень -14...-19 градусів, при цьому на решті території вночі температура 7 лютого буде -14...-17, 8 лютого -18...-23, а денна температура у ці дні очікується на рівні -10...-15 градусів.

Кульбіда також підкреслив, що протягом 15-16 лютого слід очікувати послаблення морозів: вночі температура підвищиться до -10...-18, а вдень - до -6...-12 градусів.

При цьому 22-23 лютого не слід очікувати якихось істотних змін температури.

Також Кульбіда підкреслив, що протягом всього цього періоду не очікується приходу циклонів на територію країни і, отже, будь-яких істотних опадів спостерігатися не буде. !zn

Читайте також:

За останні 25 років зимова температура в Україні підвищилася на 2 градуси

Україна за кількістю смертей від холоду обігнала Росію і всю Європу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі