В Україну йде тепло з Атлантики

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У найближчу добу в Україну продовжуватиме надходити більш тепле та вологе повітря Атлантики, лише Лівобережжя ще буде залишатися під впливом холодного арктичного повітря.

У неділю, 11 березня, в західних, північних, а вдень і в більшості центральних областях сніг, мокрий сніг, у західній частині з дощем. На решті території без опадів. На дорогах місцями ожеледиця, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі на Лівобережжі 7-12°, у східних областях місцями 15-18° морозу, на решті території 1-6 ° морозу, в західних областях близько 0°, вдень 0-5° тепла, на Закарпатті, в Криму та Одеській області до 8° тепла, у східних областях 1-5° морозу.

У Києві - сніг, мокрий сніг. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 11 березня найвища температура була +16,9 в 1914 році, найнижча -20,3 у 1898 році.

У понеділок, 12 березня, без опадів, лише в західних, північних, місцями центральних областях невеликий мокрий сніг і дощ, місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний, у південній частині північно-східний, 7-12 м/с, в Криму місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, в Криму від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла, у південній частині 3-8° тепла; в східних областях вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. Місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла. !zn

Читайте також

Гідрометцентр: Весна прийде не раніше середини березня

За останні 25 років зимова температура в Україні підвищилася на 2 градуси

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі