В Україні скоротився рівень злочинності

Поділитися
© ZN.UA
В Україні стали менше ґвалтувати, але більше грабувати і вбивати. У порівнянні з минулим роком, рівень злочинності у країні скоротився.

Кількість зґвалтувань і вимагань, здійснених за перші три місяці 2012 року скоротилася в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За інформацією Міністерства внутрішніх справ у першому кварталі 2011-го було заведено 159 справ за фактом вимагань, а в цьому році - 145. Скоротилася і кількість зґвалтувань зі 128 до 109. Незначно впала кількість вимагань (з 159 у минулому році до 145 в цьому), пише Сегодня.

Окрім того, за даними міністерства, за три місяці цього року менше неповнолітніх було втягнуто у злочинну діяльність: 601 випадок проти торішніх 707.

Кількість кримінальних справ, заведених за фактом вбивств і грабежів, зросла з 636 до 641 і 4767 до 4865 відповідно.

Незаконний оборот зброї зберігся практично на тому ж рівні. Якщо за три місяці минулого року було зафіксовано 3611 кримінальних справ, то за аналогічний період цього року - 3613.

Нагадаємо, найбільш кримінальними регіонами України за статистикою злочинів за 2011 рік стали Крим, Запорізька, Дніпропетровська, Донецька і Луганська області. Кількість зареєстрованих правопорушень за рік зросла на 3% - до 515,8 тис. !zn

Читайте також:

Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва (карта)

Вільнюс визнано кримінальною столицею ЄС

У Києві затримали п'ятьох міліціонерів, які тортурами покращували статистику

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі