У Запоріжжі активісти «Дорожнього контролю» побилися з даішниками (відео)

Відео
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Активісти «Дорожнього контролю» виявили в машині ДАІ пачку сфальсифікованих протоколів, що призвело до масштабного конфлікту.

Бійка за участю ДАІ і «Дорожнього контролю» сталася в Запоріжжі. Як повідомляють у громадській організації, інцидент стався вдень 18 березня. Зупинившись біля патруля ДАІ, активісти ДК випадково виявили пачку заздалегідь заповнених протоколів.

На адміністративних протоколах була заповнена шапка і внизу поставлені підписи. При цьому, не вказано хто є «порушником», і суть «порушення». Також були виявлені порожні протоколи з заповненими графами свідків.

Як тільки активісти стали фіксувати документи на відео, стався конфлікт. За словами активістів, інспектори спочатку намагалися приховати пачку сфальсифікованих протоколів, а потім знищити її.

«Окрім цього, неподалік від патруля ДАІ, була виявлена свіжа купа нещодавно розірваних протоколів. Даішники, розуміючи, що їх «спалили на гарячому» почали нервувати і видзвонювати кого тільки можна. Через деякий час на місце приїхало керівництво ДАІ, і невідомі «спортсмени» бандитської зовнішності», - повідомили в «Дорожньому контролі».

«Даішники викликали на підмогу три автомобілі з РВВС, а також близько десятка машин місцевих бандитів. Через деякий час на місці події були присутні близько 100 осіб. В ході бесіди, між працівниками ДАІ та активістами ДК почалася бійка, в яку співробітники РВВС не втручалися», - повідомили в організації.

«Дорожній контроль» стверджує, що активістам погрожували фізичною розправою, а безпечно покинути місце події вони змогли тільки завдяки залученню знімальної групи одного з телеканалів, яка фіксувала інцидент.



Як відомо, основною діяльністю організації «Дорожній контроль» є захист прав водіїв. На сайті ДК публікуються приклади судових позовів, скарг, заяв, які можуть знадобитися автовласникам. Також сайт висвітлює неправомірні дії співробітників ДАІ. !zn

Читайте також:

Судді, що закрила сайт «Дорожній контроль», загрожує звільнення

Суд розблокував сайт «Дорожнього контролю»

Водіїв можуть заарештувати за відмову передати ДАІшнику документи


Водіям дозволили знімати дії даішників

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі