Валенса вирушить до Нью-Йорка підтримати акцію «Захопи Уолл-Стріт»

Поділитися
© chrisputro.com
Колишній президент Польщі, у минулому активіст руху «Солідарність», відповів згодою на пропозицію організатора акції «Захопи Уолл-Стріт» Метью Блера вирушити до Нью-Йорка на знак підтримки демонстрантів, що розташувалися наметовим табором біля будівлі фондової біржі.

Маніфестанти вже заявили, що «приймуть Валенсу з розпростертими обіймами», пише The New York Daily News.

«Як міг я не відреагувати. Біля Уолл-стріт зібралися тисячі людей, які стурбовані долею свого майбутнього, долею своєї країни», - сказав Валенса в інтерв'ю польській газеті Dziennik Wschodni. На його думку, «капіталізм переживає кризу», причому не тільки в Америці, але і по всьому світу.

«Підтримка з боку такого популярного у всьому світі кумира трудящих, як Валенса, ще дужче підштовхне Уолл-стріт і уряд до того, щоб змусити «1% найбагатших» здійснити свій внесок у створення робочих місць і у подолання цієї економічної кризи», - цитує американське видання Дуга Форенда, учасника, який увійшов в рух «Захопи Уолл-Стріт» об'єднання 99 New York.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі