Провину Мазурка у вбивстві охоронців ТРЦ «Караван» до затримання довести не зможуть

Поділитися
© пресc-служба МВД
За інформацією правоохоронців, вбивця охоронців ТРЦ «Караван» досі перебуває в Україні. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що довести або спростувати причетність розшукуваного Ярослава Мазурка до трьох вбивств можна буде лише після того, як підозрюваний буде затриманий.

Вбивця охоронців в ТРЦ «Караван» Ярослав Мазурок, за оперативною інформацією, все ще перебуває на території України. Про це заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

«До нас приходить дуже багато інформації, і більшість з неї свідчить про те, що ця людина знаходиться в Україні», - сказав Захарченко.

За його словами, інформація у даній справі надходить в міліцію з різних джерел. Міністр висловив подяку всім громадянам України, які ці відомості надають.

«Інформація приходить різна, з різних джерел, і її частина представляє оперативний інтерес. Але про що саме ця інформація, я вам, зі зрозумілих причин, говорити не буду», - сказав глава МВС.

-Правоохоронці заявили, що 99% інформації про «караванського стрільця» не відповідає дійсності

Відповідаючи на запитання журналістів, наскільки доцільним було оголошення Мазурка в міжнародний розшук у зв'язку з даними про те, що він перебуває на території України, міністр пояснив, що це стандартна процедура. За його словами, через деякий час після того, як підозрюваного оголошують у всеукраїнський розшук, його автоматично повинні оголосити і в міжнародний розшук, що і відбулося в даному випадку.

Щодо заяв родичів Мазурка в пресі про те, що вони не впевнені, що саме їхній родич розстріляв охоронців у ТРЦ «Караван», міністр сказав, що всі ці сумніви розвіються тоді, коли підозрюваний буде затриманий, потім допитаний і міліція проаналізує отриману інформацію.

-В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувача, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок.

Раніше повідомлялося про те, що 5 жовтня Мазурка бачили в автомобілі, після чого був оголошений план-перехоплення. !zn

Читайте також:

Міліція скасувала план-перехоплення «караванського стрільця»

Міліція шість разів за день виїжджала заарештовувати вбивцю охоронців «Каравану»

У МВС впевнені на 100%, що стрілець із «Каравану» - Мазурок

Експертиза куль «караванського стрільця» допоможе розкрити інші злочини

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі