Виявлено зниклий в Індонезії літак Superjet-100

Поділитися
© wek.com.ua
В Індонезії виявлено уламки зниклого 9 травня російського авіалайнера Sukhoi Superjet-100, на борту якого знаходилися близько 50 осіб.

Виявлено російський літак Sukhoi Superjet-100 (SSJ-100), що зник напередодні під час демонстраційного польоту в Індонезії. Про це повідомив у своєму твіттері блогер Сергій Доля, який прибув до Джакарти у складі делегації компанії «Цивільні літаки Сухого».

«До з'ясування обставин нам заборонили видавати будь-яку інформацію», написав Доля.

Уламки літака були виявлені з повітря на гірському схилі на висоті близько 5500 футів (близько 1676 метрів). Ніяких даних про долю людей, що знаходилися на борту літака, поки немає.

Російський літак Sukhoi Superjet-100 в середу, 9 травня, зник з екранів радарів під час демонстраційного польоту. Останній сеанс зв'язку з літаком відбувся об 11:33 за московським часом, коли лайнер, за наявними даними, знаходився в районі Богор, у 100-120 кілометрах від Джакарти.

На борту літака знаходилися 48 людей, включаючи вісьмох росіян, двох італійців, француза, американця і 36 індонезійців.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медвєдєв розпорядився створити комісію для розслідування зникнення SSJ-100. У Джакарту з Москви для з'ясування обставин події вилетіли представники Мінпромторгу РФ, Міждержавного авіаційного комітету (МАК), Об'єднаної авіабудівної корпорації (ОАК) і "Цивільних літаків Сухого" (ЦЛС). !zn

Читайте також:

В Індонезії зник з радарів російський літак Superjet-100

В Румунії розбився вертоліт з п'ятьма українцями

У Пакистані розбився «Боїнг 737» зі 127 пасажирами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі