Влада намагалася закрити EX.UA на догоду МВФ

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Джерело в МВС стверджує, що закриття ресурсу EX.UA було демонстративним жестом української влади, а боротьба з піратством була лише другорядною метою.

Закриття EX.UA було демонстративним жестом української влади після візиту очільника Мінфіну Валерія Хорошковського до США, метою якого є отримання кредиту від Міжнародного валютного фонду. Про це виданню ZN.UA розповів високопоставлений співробітник Міністерства внутрішніх справ.

«Якби міліція хотіла закрити піратські канали, то давно б це зробила, разом з ринком „Петрівка“, сотнями інших інтернет-сайтів. Просто закрити саме EX.UA США вимагають уже два роки», - відзначило джерело.

«Але жоден генерал не зацікавлений у захисті авторських прав закордонних правовласників, оскільки це його особиста стаття доходу. У цьому разі можна сказати, що міліція душею була з народом, що протести та блокування сайтів стали зручним приводом, який дав керівництву МВС змогу послатися на суспільний резонанс і швидко відновити роботу EX.UA», - додав він.

Детальніше читайте в статті Юрія Бутусова «EХ-Фактор, або Обвалення.gov.ua» в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна». !zn

Читайте також:

Янукович-молодший став на захист EX.ua

На користувачів EX.ua можуть завести кримінальні справи

Регіонали поскаржилися в СБУ на українців, які мстять за EX.UA

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі