У Франції невідомий влаштував стрілянину у дворі єврейської школи: загинули троє дітей

Поділитися
© Anton Golubev/Reuters
Жертвами нападу стали діти трьох, шести і десяти років, а також 30-річний викладач закладу. Злочинець зник з місця події.

Вранці 19 березня у французькому місті Тулуза невідомий влаштував стрілянину біля одного з єврейських навчальних закладів. В результаті теракту загинули чотири людини, троє з них - діти. Злочинець зник з місця події на моторолері.

Жертвами нападу стали діти трьох, шести і десяти років, а також 30-річний викладач закладу.

У місцевій прокуратурі вважають, що кілька елементів дозволяє серйозно говорити про можливий зв'язок цього інциденту з нападами на військових, розстріляних тиждень тому у Тулузі і Монтобані.

Прокурор Мішель Вале підтвердив, що вбивця з'явився на місці злочину на скутері або на мотоциклі. «Він стріляв в усіх, кого бачив перед собою, у дітей і дорослих», - сказав прокурор.

У понеділок вбивця використовував зброю калібром 11.43 - таку саму, як при вбивстві військовослужбовців, а також зброю калібром 9 міліметрів.

МВС доручило префектурам по всій країні посилити спостереження за єврейськими навчальними закладами. Очікується, що міністр внутрішніх справ Клод Геан прибуде на місце трагедії до опівдня.

Нагадаємо, у неділю, 11 березня, і в четвер, 15 березня, невідомий, пересуваючись на моторолері, застрелив одного військовослужбовця у штатському в Тулузі і двох військових у формі у місті Монтобан, розташованому у 50 кілометрах від Тулузи. Слідчі досі не можуть з'ясувати мотивів злочину. !zn

Читайте також:

Опубліковано «розстрільний список» Брейвіка: у ньому політики, журналісти й цілі організації


Серія вибухів у Багдаді забрала життя десятків людей


У центрі бельгійського Льєжа стався теракт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі