Янукович пообіцяв направити свої авторські винагороди на благодійність

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Донецька друкарня в 2011 році виплатила Януковичу авторську винагороду в сумі 16,4 млн грн за передані цьому видавництву майнові права на створені ним у 2005-2010 роках книги, а також на літературні твори, які будуть створені автором у майбутньому. Президент заявив, що направить ці кошти на благодійність.
Президент України Віктор Янукович направить свої авторські винагороди на благодійність. Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів після участі в святковому великодньому богослужінні в Києво-Печерській лаврі, повідомляє прес-служба глави держави.
«Цього року ті кошти, які я отримав від видання деяких своїх книжок, я всі направлю тільки на допомогу бідним людям, тим, хто хворіє, і, безумовно, перш за все, дітям», - сказав Янукович.
Згідно з декларацією, в 2011 році Янукович отримав 757,6 тис. грн заробітної плати, а також «інших виплат та винагород, нарахованих декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору».
Також президент отримав 155,4 тис. грн, як відсотки за банківськими вкладами.
Крім того, в 2011 році ТОВ «Друкарня "Новий світ"» (м.Донецьк) виплатила Януковичу авторську винагороду в сумі 16,4 млн грн за передані цьому видавництву майнові права, зокрема, на створені ним у 2005-2010 рр.. книги "Рік в опозиції. В політиці не буває остаточних перемог і поразок "," ... І рік при владі. Від кризи - до економічного зростання», «Подолати шлях», «Як Україні далі жити», а також на літературні твори, які будуть створені автором у майбутньому. З отриманої суми авторської винагороди Янукович сплатив до бюджету 2,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі