Янукович запросив глав церков в Крим, де для них «зіграє і заспіває» міністр культури

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Янукович запросив глав українських церков зустрітися в середині серпня в Криму. «Грати і співати» на виїзді буде міністр культури Михайло Кулиняк.

Президент України Віктор Янукович запропонував представникам церков зустрітися наступного разу влітку в Криму, де він буде відпочивати. Про це він повідомив у середу, 21 березня, завершуючи зустріч з главами українських церков і релігійних організацій, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

«Перед виборами нас завжди запрошують», - сказав один з учасників зустрічі. Президент засміявся і запитав: «Теж хороші традиції?»

На думку президента, найкращий час для зустрічі - середина серпня. «Ми можемо кудись виїхати за стіни цього приміщення. Ви подумайте над цією пропозицією. Ми можемо провести ... якщо в серпні, наприклад, десь у середині - непогано було б у Криму зібратися, десь у п'ятнадцятих числах серпня. Нормальна пропозиція? Подумайте, це як ідея така», - запропонував президент.

Реагуючи на зустрічну пропозицію одного з учасників зустрічі провести наступну в Закарпатті, Янукович зазначив: «І на Закарпатті непогано. Але я чому кажу - Крим? Тому що більшість людей в цей час, десь до двадцятих чисел серпня, відпочиває в Криму, ну і я особисто. Тому подумайте. У вересні також можна подумати. Але щоб було зручно».

Після невеликої паузи президент звернувся до міністра культури Михайла Кулиняка: «Михайло?! Міністр мовчить. Зіграєш нам, заспіваєш на виїзді? Тут не дуже зручно. Дякуємо за участь, до зустрічі». !zn

Читайте також:

Янукович: Для вступу до Митного союзу або в ЄС необхідно змінювати Конституцію

Янукович визнав, що Євро-2012 не окупиться для України

Янукович сподівається, що Україну зі сходу на захід можна буде перетнути автомобілем за 15 годин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі