Янукович закликав силовиків врахувати «цей прикрий досвід тероризму» у Дніпропетровську

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Янукович звернувся до керівників силових відомств з проханням надати громадськості якомога більше інформації про операцію і затримання осіб, причетних до вибухів у Дніпропетровську.

Президент України Віктор Янукович заявив, що силові структури повинні врахувати уроки теракту у Дніпропетровську у подальшій роботі, в тому числі під час проведення Євро-2012. Про це він сказав 1 червня під час доповіді силовиків про розслідування теракту.

Янукович підкреслив, що дуже важливо врахувати «цей прикрий досвід тероризму для подальшої роботи силових структур». За словами президента, необхідно використовувати його під час навчання правоохоронних органів, а також у профілактичній роботі.

Глава держави попросив силовиків найближчим часом зосередитися на встановленні безпеки учасників і гостей чемпіонату Європи з футболу.

"Напередодні Євро-2012 просив би вас зараз зосередитися на встановленні безпеки учасників, гостей чемпіонату Євро-2012. І в ці дні провести відповідну роботу", - звернувся Янукович до присутніх силовиків.

Читайте: Пшонка заявив про політичні мотиви вибухів у Дніпропетровську

Він також звернувся до керівників силових відомств з проханням надати громадськості якомога більше інформації про операцію і затримання осіб, причетних до вибухів у Дніпропетровську, наскільки це можливо в рамках цього процесу.

"Я просив би інформацію, яку можна зараз надати для громадян України і, безумовно, для жителів міста Дніпропетровськ. Це дуже важливо і дуже необхідно", - сказав президент.

Нагадаємо, раніше 1 червня генеральний прокурор Віктор Пшонка поінформував про затримання чотирьох підозрюваних у скоєнні терактів 27 квітня. Тоді в центрі Дніпропетровська прогриміло 4 вибухи, в результаті яких постраждала 31 людина, в тому числі 10 дітей.

За словами генпрокурора, у слідства є підстави для того, щоб вивчати політичні мотиви підозрюваних в організації теракту. !zn

Читайте також:

Пшонка заявив про політичні мотиви вибухів у Дніпропетровську

У затриманих за вибухи в Дніпропетровську знайшли речові докази

Теракти у Дніпропетровську. Протягом години в центрі міста прогриміла серія вибухів (ФОТО, ВІДЕО)

Дніпропетровськ охоронятимуть у посиленому режимі, поки не знайдуть винних у теракті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі