Янукович відсвяткує Новий рік у колі сім'ї

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Янукович поки не вирішив, де саме проведе новорічні свята, але точно у колі сім'ї. У попередні два роки він відзначав Новий рік в президентській резиденції у Гуті.

Президент України Віктор Янукович у цьому році не змінить своєї традиції і зустріне новорічні та різдвяні свята в колі своїх друзів і близьких, повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» у відповідь на інформаційний запит у президентській прес-службі.

«Президент України Віктор Янукович традиційно відзначить Новий рік і Різдво у колі своїх рідних і близьких, де саме - визначиться найближчим часом», - підкреслили у прес-службі.

На питання про те, чи буде знаходитися президент у робочій відпустці, в прес-службі підкреслили, що під час новорічних свят президент буде виконувати всі покладені на нього Конституцією України обов'язки.

У попередні два роки Янукович відзначав новорічні свята у президентській резиденції в Гуті (Івано-Франківська область). 7 січня він брав участь у Різдвяному богослужінні в Свято-Успенській Почаївській Лаврі (Тернопільська область). !zn

Читайте також:

Тимошенко впевнена, що склад уряду значення не має, оскільки країною править Сім'я

Силовий і економічний блоки нового Кабміну будуть зосереджені в руках «Сім'ї»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі