Затриманий за хабар мер Інкермана виколов собі око

Поділитися
© susanin.udm.ru
Мер севастопольського селища Інкерман Валерій Конопльов, якого було затримано за отримання хабара в розмірі 20 тис доларів США і 100 тис грн, на допиті в УБОЗ схопив кулькову ручку і проткнув собі око.

Затриманий "на гарячому" при отриманні чергового хабара мер Інкермана Валерій Конопльов на допиті в слідчого виколов собі око кульковою ручкою, повідомляє телеканал "Інтер" у середу.

Дану інформацію телеканалу підтвердив представник міської прокуратури, повідомивши, що за даним фактом проводиться розслідування.

"Проте немає підстав вважати, що будь-хто інший міг заподіяти дане пошкодження", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що в Севастополі правоохоронці припинили діяльність корумпованого злочинного угруповання на чолі з мером одного з міст Криму. 44-річний чиновник спільно з директором приватного підприємства для отримання постійного нелегальної прибутку налагодили схему вимагання хабарів від юридичних і фізичних осіб за вирішення питань у сфері земельних відносин на території міста.

- Мера Інкермана затримано за хабар

Мер створював умови, за яких громадяни, що зверталися до виконавчого комітету або міськрада із земельними питаннями, були змушені погоджуватися з протиправними вимогами чиновника і передавати через спільника хабара від $15 тис. Зловмисники були затримані "на гарячому" при отриманні чергового хабара в розмірі $20 тис. і 100 тис. грн.

Проти хабарників прокуратура Севастополя порушила кримінальну справу за ч. 4 ст. 368 (отримання хабара) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3 років та з конфіскацією майна. !zn

Читайте також:

Мера Інкермана затримано за хабар

У Хмельницькій області районному голові дали майже 10 років в'язниці за хабар у 10 млн грн

Криза загострює боротьбу компаній за виживання - хабарів стали давати більше

Мера Олександрівська затримано при отриманні хабара в 130 тис. грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі