Жителі Троєщини зможуть тиждень безкоштовно їздити на трамваї

Поділитися
© kievcity.gov.ua
Трамвай стане тимчасовою альтернативою метро на Троєщині. За його допомогою можна буде дістатися до міської електрички, яка йде на Петрівку.

Лінія швидкісного трамвая на масиві Троєщина в Києві відкриється після реконструкції 24 жовтня, і перший тиждень проїзд у ньому буде безкоштовним, повідомляє прес-служба КМДА.

«На час, поки ми будемо проводити метро на Троєщину, трамвай з пересадкою на кільцеву електричку візьме на себе основне навантаження пасажирських перевезень на житловому масиві...Трамвай стане тимчасовою альтернативою метро», - сказав голова КМДА Олександр Попов.

Трамвайна лінія буде з'єднана з міською електричкою, за допомогою якої можна буде дістатися до станції метро Петрівка на Правому березі Дніпра.

У міжпіковий час, коли кільцева електричка не працюватиме, рух швидкісного трамвая буде організовано від станції «Милославська» до «Генерала Ватутіна», де пасажири зможуть скористатися послугами спеціального нового тролейбусного маршруту №28 прискореного режиму руху. Він курсуватиме до залізничної станції «Зеніт» через станцію метро «Петрівка». Середній інтервал руху тролейбусів складе 5 хвилин. !zn

Читайте також:

Поштову площу перекриють для руху автотранспорту до 25 травня

У Донецьку, Харкові та Дніпропетровську з’явиться наземне метро

Росіяни дадуть 1,5 млрд дол на будівництво метро на Троєщину

Міст на Троєщину відкриють у 2014 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі