Мешканці Житомира скинулися на велосипед для свого мера

Поділитися
© bikyamasr.com
Сьогодні під стінами Житомирської міськради молодіжні організації Житомира на знак протесту проти купівлі дорогого службового автомобіля Toyota Highlander за 600 тисяч гривень подарували меру міста Володимиру Дебою велосипед, гроші на який вони збирали 3 дні у місцевих жителів.

Спеціально для мера активісти «Демократичного Альянсу» купили на Житньому ринку (Житомира) велосипед «Аист» мінського виробництва, вартістю близько 500 грн. Учасники акції прикрасили велосипед святковим бантиком, а також табличками «Службовий транспорт міського голови» і «Руками не чіпати».

Однак вручити подарунок не вдалося - прес-служба мера повідомила, що він поїхав до Києва по роботі.

Щоб велосипед ніхто не вкрав і мер забрав його особисто - активісти прикували його ланцюгом із замком до пандусу під стінами мерії. Один ключ вони направлять В.Дебою рекомендованим листом, інший запропонували взяти журналістам, щоб допомогти передати меру завтра, коли він буде у Житомирі.

За подіями спостерігав майже весь склад управління зі зв'язків із громадськістю Житомирської міської ради. Їхній начальник - Ольга Білобровець заявила, що оскільки сума вартості велосипеда більша, ніж 480 гривень, прийняти його як подарунок відповідно до законодавства вони не можуть.

Через деякий час, велосипед, що було пристебнуто замком до пандусу, зник із місця подій.

Житомирська міська рада на сесії 24 жовтня виділила 600 тис. грн "Управлінню автомобільних доріг" на придбання службового автомобіля для голови міськради В.Дебоя.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі