Життю українки, яка вижила в автокатастрофі у Польщі, нічого не загрожує

Поділитися
© Gazeta Wyborcza
За твердженнями лікарів, стан українки, що вижила при зіткненні мікроавтобуса з потягом, стабільний, її життю нічого не загрожує. Вчора лікарі говорили, що не можуть дати жодних гарантій. Упізнано всіх дев'ятьох загиблих у ДТП українців.

Стан постраждалої в ДТП під польським Лодзем українки стабільний, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров.

"О 21.00 30 липня консул України відвідав лікарню, в якій знаходиться постраждала громадянка України і провів зустріч з директором клініки з питань подальшого лікування нашої співвітчизниці. За твердженнями лікарів, стан громадянки України стабільний, її життю нічого не загрожує", - сказав він.

Дікусаров зазначив, що вже впізнано всіх дев'ятьох загиблих у ДТП українців.

"Ідентифікація тіл була проведена громадянином України, що працював із загиблими. Посольством України в Польщі спільно з прокуратурою міста Лодзь відпрацьовуються питання приїзду в Польщу рідних загиблих громадян. Крім того, триває судмедекспертиза тіл загиблих", - зазначив прес-секретар МЗС.

Як повідомлялося, 30 липня під Братошевіцами Лодзького воєводства Польщі на нерегульованому залізничному переїзді потяг протаранив мікроавтобус, в якому їхало 10 осіб, всі українці, жителі Тернопільської області. 9 людей загинули. !zn

Читайте також:

Українка, що вижила в автокатастрофі у Польщі, у стабільно важкому стані (відео)

Число українських заробітчан, які загинули на залізничному переїзді в Польщі, зросло до дев'яти (фото, відео)

У Польщі електричка врізалася в автобус з українцями, 8 людей загинули

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі