Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар "знайдуть сили" вийти з групи в ЛЧ

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Проаналізувавши суперників, Ахметов не бачить доцільності визначати ступінь складності групи, нагадавши про успіхи "Шахтаря" в торішньому сезоні, а Суркіс вважає, що його команда просто "зобов'язана" вийти з групи Ліги чемпіонів.

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов запевняє, що чемпіони України віддадуть всі сили для виходу з групи Ліги чемпіонів, в якій буде боротися з "Челсі", "Ювентусом" і "Нордшелланд".

На це розраховує і президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, вважаючи, що його команда "зобов'язана" вийти з групи ЛЧ, в якій зіграє з "Порту", ПСЖ і загребським "Динамо".

Про це вони сказали в інтерв'ю телеканалу "Футбол" після жеребкування в Монако в четвер, 30 серпня.

- Стало відомо, з ким зіграють «Динамо» і «Шахтар» у Лізі чемпіонів

"Це цікава група. Думаю, що вболівальники отримають величезне задоволення від матчів. Ми повинні віддати всі сили, щоб вийти в наступний етап. Сподіваюся, що" Шахтар "покаже свої кращі якості і вийде з групи", - сказав зокрема Ахметов.

Ахметов нагадав, що "Челсі" є чинним переможцем Ліги чемпіонів, а чемпіон Італії "Ювентус" - дуже сильною командою. При цьому він сказав, що мало знає про дебютанта Ліги чемпіонів - чемпіона Данії "Нордшелланд".

При цьому він звернув увагу на те, що в минулому сезоні, коли "Шахтар" потрапив в одну групу з "Порту", "Зенітом" та АПОЕЛом, багато експертів і вболівальники відразу стали гадати, з першого або другого місця "гірники" вийдуть з цієї, на їхню думку, легкої групи, а в підсумку "Шахтар" фінішував четвертим.

У зв'язку з цим Ахметов не вважає за доцільне визначати ступінь складності групи. "А чим сильніший суперник, тим престижнішою є перемога над ним", - підкреслив президент "Шахтаря".

Також Суркіс нагадав, що "Порту" - це хороша сильна команда, яка в минулому сезоні "попсувала нерви" в груповому турнірі ЛЧ донецькому "Шахтареві". Не потребує рекомендацій і французький ПСЖ, який розбурхував цього літа європейський футбольний ринок гучними покупками, зокрема, переходом з "Мілана" шведа Златана Ібрагімовича, додав він. Суркіс також зауважив, що загребське "Динамо" грало в минулому сезоні в Лізі чемпіонів, а кияни грали з хорватами на літніх зборах. !zn

Читайте також:

Особиста справа: український уболівальник

Третина уболівальників підозрюють Ахметова в тиску на футбольних арбітрів

Число уболівальників «Шахтаря» скоротилося, «Динамо» - додалося

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі