Блохін про матч із Чехією: Довели, що збірна є навіть без Шевченка і Вороніна

Поділитися
© shahta.org
Наставник української збірної задоволений грою збірної у матчі з чехами. «Але футболістам, звичайно, потрібно рости, є до чого прагнути, щоб стати такими незамінними, якими були всі ці роки Шевченко і Воронін», - зазначив він.

Національна збірна України з футболу в товариському матчі з Чехією (0:0) довела, що здатна показувати хорошу гру навіть після відходу Андрія Шевченка і Андрія Вороніна.

Про це головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив на післяматчевій прес-конференції у Львові 15 серпня.

«Я задоволений, і бачу, що в психологічному плані хлопці готові грати в національній збірній, брати на себе ініціативу, а не відбувати номер. Всі боялися, що з відходом Шевченка і Вороніна команда зазнала непоправної втрати, але сьогодні ми довели, що це не так: збірна є. Але футболістам, звичайно, потрібно рости, є до чого прагнути, щоб стати такими незамінними, якими були всі ці роки Шевченко і Воронін», - зазначив наставник української збірної, якого цитує прес-служба УЄФА.

- Збірна України не змогла взяти реванш у Чехії (відео)

«Що стосується самої гри нашої команди, то в цілому вона мене задовольнила. Думаю, як і глядачів. Не вистачило одного - переможного результату. Ми мали на порядок більше моментів, аніж чехи, але жоден із них не довели до логічного завершення», - поділився враженнями Блохін.

Тренер відзначив, що в матчі була зроблена ставка на молодих гравців, «і їм поки десь не вистачає холоднокровності». «На молодість я списую і ті помилки, які були у нашої команди в кінці матчу. Хоча подібні промахи в іграх із суперниками такого рівня, звичайно, неприпустимі», - зазначив він.

У свою чергу наставник збірної Чехії Міхал Білек залишився задоволеним нічиєю з українцями: «Я задоволений, що матчі за участю нашої команди проходять на такому високому рівні. Українська команда діяла агресивно і виглядала досить потужно. У цьому сенсі господарям вдалося в якійсь мірі нас здивувати. Але і ми зі свого боку добре оборонялися».


Нагадаємо, футболісти збірної України, які готуються до старту у кваліфікації чемпіонату світу-2014, на «Арені Львів» не змогли обіграти в товариському матчі збірну Чехії. Підопічні Олега Блохіна, що надихалися прекрасною підтримкою трибун переповненої «Арени Львів», володіли значною перевагою, створювали моменти, але забити їм так і не вдалося. Матч закінчився з рахунком 0:0.

Читайте також:

Футбольні вболівальники під час матчу Україна-Чехія підтримали українську мову (фото, відео)

Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА

Помічник Блохіна Калитвинцев пішов зі збірної України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі