Блохін подав у відставку з поста тренера збірної України

Поділитися
© portnov.com.ua
У Федерації футболу України повідомили, що пошук нового головного тренера вже йде повним ходом. У свою чергу, Олег Блохін після поєдинків з Молдовою та Чорногорією повністю сфокусується на клубній роботі.
Головний тренер "Динамо" Київ Олег Блохін написав заяву про відставку з поста головного тренера збірної України. Про це заявив перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов.
На запитання журналіста про те, який дедлайн призначення нового головного тренера збірної, і кому буде віддано перевагу: тренеру іноземцю, вітчизняному або цей чинник не грає роль, Попов відповів: "Пошук нового головного тренера вже йде ... Знаєте як кажуть ... коли ви почали? Вчора. Як тільки Блохін заявив про те, що він виявив бажання залишити федерацію і прийняти клуб ... Вважайте почався пошук. А от глибина і ширина цього пошуку - інше питання".
На уточнююче запитання про те, коли закінчується термін контракту Блохіна, Попов відповів: "Блохін написав заяву про звільнення з посади головного тренера ... Це вже не настільки принципово на яких умовах він залишається, на громадських засадах ці дві гри, або дві гри він буде отримувати заробітну плату. Я думаю це не принципове питання ні для Блохіна, ні для "Динамо" ні для ФФУ ... Проблема полягає в тому, що Федерація сьогодні втратила головного тренера, а футбольний клуб знайшов головного тренера. Це факт незаперечний".
У кінці діалогу Попов додав, що заява про відставку датована вчорашнім числом, 25 вересня.
Нагадаємо, Олега Блохіна було призначено головним тренером київського "Динамо", через день після звільнення Юрія Сьоміна. Однак, два найближчих матчі збірна України проведе під керівництвом Блохіна, за домовленістю клубу з ФФУ. Після поєдинків з Молдовою та Чорногорією тренер сфокусується на клубній роботі. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі